Olio di Oliva

OLIO LE TORRI

Olijfolie verkregen door koude persing (dus lager dan 27° C) van Ligurische olijven, waaronder Taggiasche olijven, een van de beste olijven ter wereld.

 

  • Olio di Oliva € 13,50
    • Klassieke olijfolie met een zuurtegraad van max. 2 gram per 100 gram
    • Kan als basisolijfolie gebruikt worden

 

  • Olio Extra Vergine di Oliva € 17,00
    • Zachter van smaak met een beperkte aciditeit van max. 1 gram per 100 gram
    • Ideaal voor slaatjes of als smaakmaker van pastagerechten

 

  • Olio di Oliva Mosto € 19,50
    • Topproduct
    • Olijfolie die na persing niet gefilterd wordt en waardoor deze een donkere kleur heeft
    • Schudden voor gebruik
    • Uitermate smaakvol om uw gerechten een fijne finishing touch te geven

 

  • Olive Denocciolate € 6,50
    • Taggiasche olijven, ontpit en op olie
    • Erg lekker bij het aperitief